Stichting Haarwensen

Per jaar verliezen zo’n 600 jonge kankerpatiëntjes hun haar door chemotherapie. Daarnaast krijgen tientallen kinderen te maken met haaruitval als gevolg van alopecia (kaalhoofdigheid) of een medische ingreep.

Het verliezen van haar heeft vaak een grote impact en met een kaal hoofd kan een kind zich minder zelfverzekerd voelen. Een mooi haarwerk kan ervoor zorgen dat een kind het zelfvertrouwen terugkrijgt en zich niet anders voelt dan leeftijdgenootjes. Maar goede haarwerken zijn vaak erg duur en er wordt slechts een klein gedeelte door de verzekering vergoed.

Wij bieden deze kinderen de keuze uit een grote collectie haarwerken van hoge kwaliteit, zonder dat daaraan voor hen kosten verbonden zijn. De haarwerken worden gemaakt van echt haar. Dit haar wordt door volwassenen en kinderen aan Haarwensen geschonken.

Om stichting Haarwensen te helpen knippen wij tegen een gereduceerd tarief van 15 euro en zorgen wij ervoor dat het haar bij Stichting Haarwensen terecht komt


Bent je enthousiast geworden en wil je Stichting Haarwensen helpen dan kan je via onze deze site online een afspraak inboeken onder het kopje informatie.