Lisette

Topstylist, master of color, wenkbrauwstylist, trainer, master of curls, master bridal hair

Kapster Lisette van Heerewaarden

Beste klant,


Wat leuk dat je onze site bezoekt.

 

Ik ben Lisette, eigenaresse en het hart van onze salon,

Ik ben zelf al ruim 22 jaar haarstylist  en van jongs af aan wilde ik al kapster worden, uiteraard begon dit bij het knippen van mijn barbiepoppen en het invlechten van klasgenootjes. Na een paar jaar bij grote ketens te hebben gewerkt en een hoop ervaring verder, ben ik inmiddels 5 jaar geleden mijn eigen salon begonnen aan de Lange Dreef.


In die 3 jaar aan de Lange Dreef was mijn klantenbestand zo gegroeid dat het tijd werd om groter te gaan en zo ontstond de huidige salon aan de Zandstraat !  Na 3 maanden klussen hebben mijn vader, schoonvader en mijn man Vincent de salon omgetoverd tot een knusse, gezellige en professionele salon met zijn eigen charme waar u zich gelijk thuis voelt.


Mijn oude collega's Angelique en Melissa  zijn  2 Topstylisten die net zo gedreven zijn als ik dus  samen met hun ben ik het avontuur aangegaan. 

 

Iedere dag werk ik met veel plezier en passie in de salon om voor iedereen een kapsel te creëren wat  bij jou past. Belangrijk hierin vind ik altijd je wensen, je  gezichtsvorm, je kleur, wat past bij de structuur en conditie van je haar en een eindresultaat waarin  jij de beste versie van jezelf wordt.

 

Heb je verder nog vragen of wil je een afspraak bij mij of bij een van  mijn collega's ? Dan kan je bellen naar onze salon op tel 0318-412 482 of klikken op onderstaande link

 

Liefs Lisette