Lisette

Eigenaresse, Topstylist, master of color, wenkbrauwstylist, trainer, master of curls & master bridal hair

Kapster Lisette van Heerewaarden

Beste klant,Wat leuk dat je onze site bezoekt!

 

Ik ben Lisette, eigenaresse en het hart van onze salon.

 

Ik ben zelf al ruim 23 jaar Topstylist  en van jongs af aan wilde ik al kapster worden. Uiteraard begon dit bij het knippen van mijn barbiepoppen en het invlechten van klasgenootjes.
Na een paar jaar bij grote ketens te hebben gewerkt en een hoop ervaring verder ben ik inmiddels bijna 6 jaar geleden mijn eigen salon begonnen.


Na 3 jaar een salon aan huis te hebben was mijn klantenbestand zo gegroeid dat het tijd werd om groter te gaan en zo ontstond de huidige salon aan de Zandstraat 60! 
Na 3 maanden verbouwen hebben mijn vader, schoonvader en mijn man Vincent de salon omgetoverd tot een knusse, gezellige en professionele salon met zijn eigen charme waar u zich gelijk thuis voelt. 


Mijn oude collega's Angelique en Melissa zijn 2 Topstylisten die net zo gedreven zijn als ik dus  samen met hun ben ik het avontuur aangegaan om deze salon tot een groot succes te maken

Inmiddels wordt ons team steeds groter en probeer ik de beste Topstylisten uit de regio  te vinden om u goed van dienst te zijn.

 

Elke dag dat ik aan het werk ben, werk ik met veel plezier en passie in de salon om voor iedereen een kapsel te creëren die bij de persoon past.
Belangrijk hierin vind ik altijd uw wensen, uw gezichtsvorm, uw kleur, wat past bij de structuur en conditie van uw haar en een eindresultaat waarin u de beste versie van uzelf wordt.

Ik sta voor u klaar op woensdag t/m zaterdag

 

Heeft u verder nog vragen of wilt u een afspraak bij mij of bij een van mijn waanzinnige collega's?
Bel dan naar onze salon op tel 0318-412 482 of klik op onderstaande link

 

Liefs Lisette