Lisette

Topstylist, master of color, wenkbrauwstylist, trainer, master of curls, master bridal hair

Kapster Lisette van Heerewaarden

Beste klant,

 

Wat leuk dat je onze site bezoekt.

 

Ik ben Lisette, eigenaresse en het hart van onze salon,

Ik ben zelf al ruim 20 haarstylist  en van jongs af aan wilde ik al kapster worden, uiteraard begon dit bij het knippen van mijn barbiepoppen en het invlechten van klasgenootjes. Na een paar jaar bij grote ketens te hebben gewerkt en een hoop ervaring verder, ben ik inmiddels 4 jaar geleden mijn eigen salon begonnen aan de Lange Dreef.


In die 3 jaar was mijn klantenbestand zo gegroeid dat het tijd werd voor om groter te gaan en die salon kwam er ....aan de Zandstraat ! In 3 maanden tijd hebben mijn vader, schoonvader en mijn lieve man Vincent de salon omgetoverd tot een knusse, gezellige en professionele salon met zijn eigen charme waar u zich gelijk thuis voelt.


Mijn oude collega's Angelique en Melissa  zijn  2 toppers met wie  ik het avontuur ben aangegaan. Inmiddels hebben we zelfs al een vierde kapster die dezelfde passie met ons deelt namelijk Annemieke.

 

Iedere dag werk ik met veel plezier en passie in de salon om voor iedereen een kapsel te creëren dat bij de  persoon past. Belangrijk hierin vind ik altijd je wensen, je  gezichtsvorm, je kleur, wat past bij de structuur en de conditie van je haar en waar  jij je helemaal gelukkig mee voelt.

 

Heb je verder nog vragen of wil je een afspraak bij me maken ? Ik hoor het graag,

Tot snel, liefs Lisette